Als het aan ons ligt kan jij zo aan het werk. Want met onze trainingen en arbeidsbemiddeling vinden wij voor elke werkzoekende een passende baan. Ongeacht je werkervaring of vooropleiding.

Jij wilt leren

Binnen Your New Vision worden diverse trainingen op maat gegeven, passend op de vraag en behoefte. Het aanleren en ontwikkelen van nieuwe vaardigheden die je nodig kan hebben op de werkvloer en/of privesituatie.

Jij wilt werken

Je denkt dat niemand op je zit te wachten omdat je geen ervaring hebt op de arbeidsmarkt. Je wilt graag een andere baan waar je wat meer tot je recht komt? Wij weten dat iedereen aan de slag kan komen, maar die eerste stap maak jij!

Jij wilt groeien

Je hebt een leuke baan maar is er nog meer? Je vindt dat je inmiddels wel wat hogerop kan komen, maar hoe kom je daar? Wat moet je doen om een hoger inkomen te krijgen. Met onze begeleiding en opleidingen kom jij op de plek waar je wilt komen.

Nederlandse taal cursus

Wilt u graag Nederlands leren spreken of uw Nederlandse spreek-en schrijfvaardigheid verbeteren? De NT2 docenten van Your New Vision zijn gespecialiseerd in het onderwijzen van anderstaligen in de Nederlandse taal. De nadruk van de cursussen ligt bij het spreken en verstaanbaar zijn op de werkvloer. Tijdens de taalcursus komen ook werknemersvaardigheden aanbod.
Na een intakegesprek bepalen we eerst uw taalniveau waarna er een op maat gemaakt plan en een offerte wordt opgesteld.
U zult verbaasd zijn in wat voor kort tijdsbestek u zich verstaanbaar kunt maken.

Inburgeringscursus

Nederland is een land met diverse Nationaliteiten. Sinds 1 januari 2007 is de Inburgeringswet van kracht in Nederland. De Wet Inburgering is verplicht voor de mensen die in Nederland willen vestigen. Inburgering houdt in dat vreemdelingen die naar Nederland toekomen verplicht wordt om de Nederlandse taal te kunnen spreken, lezen, schrijven en begrijpen. Verder is het doel van inburgeren dat zij de kennis hebben van de Nederlandse samenleving en maatschappij. De gecertificeerde NT2 docenten kunnen de vreemdelingen ondersteunen en begeleiden bij het inburgeren.

Herintreden en/of re-integreren: hoe kom je weer aan het werk?

Je hebt al een tijd niet meer gewerkt. Voor je gezin gezorgd, ziek thuis geweest of gewoon met hele andere dingen bezig geweest. Maar je wilt toch graag weer aan het werk. Wist je dat je niet direct een uitkering hoeft te ontvangen vanuit de gemeente of UWV om in aanmerking te komen voor een re-integratietraject?

Onze arbeidsspecialisten kunnen je helpen met een re-integratieplan op maat. We onderzoeken jouw behoeften en talenten als werkzoekende en hoe we dat kunnen matchen met een werkgever. We maken samen een stappenplan die een betaalde baan dichterbij brengen. Ook met een arbeidsbeperking zijn er allerlei mogelijkheden!

Een overzichtelijk CV is altijd een goede binnenkomer

Of je nu weer wilt beginnen met werken, of je zoekt een andere baan, het begint altijd met het opstellen van je CV. Een goed CV geeft de juiste indruk over jou als persoon, je ervaring en vaardigheden.

Is je drempel hoog om een CV te schrijven, omdat je jarenlang niet in een baan gewerkt hebt? Schat jezelf niet te laag in. Zelfs met een ‘gat’ in je CV kun je een goeie indruk maken. Want wat heb je in die tusseliggende tijd gedaan? Heb je jarenlang een huishouden bestierd? Dan kun je vast goed organiseren, want een gezin draaien is topmanagement!  Heb je veel activiteiten moeten doen om te revalideren en er weer bovenop te komen? Dan heb je vast veel doorzettingsvermogen en wilskracht.

Allemaal hele nuttige eigenschappen waar iedere werkgever wat mee kan!

Weet voor jezelf dat een CV zoveel meer is dan een chronologische opsomming van je arbeidsverleden.

Tips & Tricks voor een goed CV

Een CV neemt hooguit 2 a4-tjes in beslag, afhankelijk van je arbeidsverleden en opleidingen. Besteed aandacht aan de leesbaarheid en opmaak. Een handgeschreven CV kan echt niet meer.  Gebruik korte zinnen en hou de toon zakelijk en professioneel. Het is zeker geen overbodige luxe om ook anderen je CV te laten lezen en te vragen of ze jou erin herkennen. En bovenal, blijf eerlijk!

Vermeld boven aan je CV je personalia. Naam, adres, woonplaats, telefoonnummer en e-mail adres. Verder is het verstandig om je burgelijke staat te noemen, waarbij ‘samenwonend’ of  ‘vaste relatie’ ook een officiële status is. Het is een keuze om je nationaliteit of geboortedatum te noemen, het is niet voor iedere functie relevant.

Begin altijd met een korte omschrijving van jezelf, wat voor baan je zoekt en waarom jij denkt geschikt te zijn voor de openstaande vacature. Het is niet vreemd om dit stukje van je CV per sollicitatie aan te passen. Verdiep je in het bedrijf en hun dienstverlening en motiveer wat je er goed aan vindt.

Alleen maar een opsomming van je voorgaande functies is niet voldoende.  Omschrijf je verantwoordelijkheden en vertel waar je succesvol in was. ALs adminstratief medewekrster kun je vertellen over je efficientie,  als kassiere kun je benoemen dat vaak dezelfde mensen bij jou aan de kassa stonden omdatje behulpzaam was en altijd we een praatje had.

Benoem je functies altijd vanaf heden naar het verleden en vertel het meeste over je laatste 2 functies. De banen die je in een verder verleden hebt gehad kun je minder uitgebreid behandelen, tenzij deze heel relevant zijn voor de functie waar je voor solliciteert.
Als je nog niet veel werkervaring hebt kun je ook je bijbanen noemen. Wanneer je al een langer arbeidsverleden hebt kun je bijbanen onderaan je CV zetten onder een kopje ‘Niet relevante werkervaring’

Bij je opleidingen is het belangrijk om je hoogstgenoten opleiding eerst te noemen. Het is een keuze om te vermelden of en wanneer je een diploma hebt gehaald.
Afgestudeerden van WO/HBO/MBO opleidingen kunnen het onderwerp van hun eindscriptie noemen met eventueel een omschrijving van 1 regel.

Vaardigheden die jij je eigen hebt gemaakt op een andere plek dan in de schoolbanken zijn zeer veelzeggend over jouw persoonlijkheid. Het doorzettingsvermogen om jezelf vaardigheden en technieken aan te leren, het lef om je leven een bepaalde wending te geven, de levenservaring die je hebt opgedaan in de verzorging van je gezin, in de buurt of in de gemeenschap zijn van onschatbare waarde en leer je niet op school! Vermeld dit ook zeker in je CV!

Onder je werkervaring en opleidingen kun je een paar regels noemen over je persoonlijkheid en goeie eigenschappen. Probeer te bedenken welke eigenschappen jou uniek maken en welke van toepassing zijn voor de functie waar je op solliciteert, want dat laat je opvallen bij een potentiele werkgever.

ZZP'ers Back On Track

Steeds meer werkzoekenden hebben de ambitie om aan de slag te gaan als zelfstandig ondernemer. De beste investering in de kandidaat én in zijn/haar bedrijf! Your New Vision biedt voor deze doelgroep ondersteuning, begeleiding en stelt zijn netwerk beschikbaar.

Denk bijvoorbeeld aan een eenvoudige website in de vorm van een advertorial, domeinnaam, visitekaartjes, brief/rekeningpapier, sjabloon internet, flyer (concept/tekst/vormgeving/opmaak/realisatie) en bedrijfsplan.
Want alles wat je aandacht geeft groeit.

Heb je een klacht?

Je hebt een klacht over een werkgever of dienstverlening van Your New Vision. Dat nemen wij uiterst serieus. We zetten alles op alles zetten om de klacht  naar tevredenheid af te handelen. Wij verzoeken u vriendelijk om het formulier in te vullen en op te sturen om ons je klacht kenbaar te maken.