Merk het verschil in resultaat

Wij accelereren in het tot stand brengen van goede arbeidsrelaties met zowel werknemers als werkgevers.

Your New Vision is niet zomaar een arbeidsbemiddelingsbureau. Niet alleen zijn wij zeer allround met onze dienstverlening op het gebied van arbeidsbemiddeling, recruitment, re-integratie en verzuimpreventie, maar wij accelereren in het tot stand brengen van goede arbeidsrelaties met zowel werknemers als werkgevers.

Tevreden werknemers zijn productiever.  Productieve bedrijven zijn gezond en kunnen groeien. Gezonde bedrijven van tevreden werkgevers creëren ruimte voor innovatie en positieve ontwikkelingen in maatschappij en milieu.

Waarom Your New Vision?

duidelijke en transparante afspraken

korte lijnen met 1 contactpersoon

groot landelijk netwerk

concrete vacatures voor alle niveaus

80% plaatsingspercentage, plaatsingstermijn 2 tot 4 weken

Your New Vision onderscheidt zich door duidelijke, transparante afspraken, korte lijnen met 1 contactpersoon en een groot landelijk netwerk. Wij zijn 24/7 beschikbaar. Onze medewerkers worden geselecteerd op hun allround vakkennis en professionaliteit. Wij zetten in op duurzame relaties, denken mee en leveren maatwerk waar nodig.

Onze tarieven zijn gebaseerd op vooraf vastgestelde prijzen. Geen verrassingen achteraf, geen kleine lettertjes

Behaalde resultaten bevestigen dat onze aanpak werkt! Wij bemachtigen concrete vacatures voor alle niveaus  waarmee we een gegarandeerd werkaanbod kunnen bieden. Ons plaatsingspercentage ligt op maar liefst 80% en dat met een plaatsingstermijn van slechts 2 tot 4 weken. Onze plaatsingen resulteren in dienstverbanden van in ieder geval 6 maanden tot 1 jaar  met uitzicht op vast.

Ervaar onze betrokkenheid en informeer naar de mogelijkheden voor u als werkgever maar ook voor u als werknemer.

Merk het verschil in Resultaat.